САМОХОДНИ МАШИНИ
Открийте голямо разнообразие от самоходни машини, сред които различни модели трактори, пръскачки, челни товарачи и други, отговарящи на нуждите на всяко стопанство.
ВЕРТИКАЛНА ОБРАБОТКА
Целта на инвентара за вертикална обработка е елиминиране на уплътнените слоеве и предотвратяване по- нататъшното образуване на нехомогенна почвена структура, чрез вертикално обработване на почвата по посока на движението. Създаването на хомогенна почвена плътност чрез вертикална обработка позволява развитие на по-силна коренова система в дълбочина, което подпомага развитието на по-силно растение и в крайна сметка, постигането на по-високи добиви.
NO-TILL,
STRIP TILL
No-till технологията се характеризира с три основни принципа – минимално механично обезпокояване на почвата, постоянно покритие на почвата с органична материя, диверсификация на културите, отглеждани последователно и/или в асоциация. Strip-till е система за борба с ерозията, която се опира на минималната оработка. Тя съчетава предимствата на изсушаването и затоплянето на почвата при конвенционалната обработка с предимствата на щадящата почвата no-till обработка.
Прецизно
земеделие
Иновативен и високотехнологичен подход за ефективно управление на културите и процесите в стопанството. Този вид земеделие комбинира с висока ефективност познанията за земята, условията на средата и нуждите на културите с високите технологии на съвременния свят. Предлага голям потенциал в развиването на икономически и екологични ползи, които се изразяват в намаляване на употребата на вода, торове, препарати, труд и оборудване. Сред технологиите, използвани в прецизното земеделие са GPS системи, дронове и други.
конвенционално
земеделие
За стопаните, залагащи на класическите практики в земеделието предлагаме богат избор от професионални инвентари за конвенционална почвообработка.
БРАНДОВЕ
КОИТО ПРЕДСТАВЯМЕ
НАШАТА МИСИЯ
Даваме на хората най-добрите и надеждни технологии и решения в агробизнеса, произведени от най-добрите компании.
Подкрепяме нашите клиенти чрез експресно следпродажбено обслужване, консултации и полеви сервиз.
Станислав Стойчев
Управител

Стойчеви на БАТА АГРО 2023

За поредна година фирма Стойчеви представи на БАТА АГРО иновативните аграрни технологии, които предлага: Самоходни машини, Прецизно земеделие, No-till и Strip-till, вертикална обработка и конвенционално земеделие.

Клиентите за нас

Бисер Борисов

село Хаджидимитрово, Свищов

Павлин Киров

село Войново

Ивелин Манолов

град Харманли

ЗА ВРЪЗКА

0887 244 288

Следвайте ни в: